Actie United Way

Gratis tablet voor senioren

Ondanks dat we weer bijna uit een lockdown zijn, ligt eenzaamheid bij ouderen nog steeds op de loer. Dankzij United Way mogen wij in deze donkere maanden voor een half jaar 75 tablets inclusief 4G-abonnement weggeven. Met één druk op de knop zijn vrienden en geliefden dan toch heel dichtbij. Een ervaring die wij meer senioren gunnen.

Meld je hier aan

Over de actie

Onbekend maakt onbemind. Maar meer contact is zeer gewenst.
Veel ouderen in zorginstellingen zien beeldbellen niet zitten omdat het te complex zou zijn. Ze hebben bovendien geen devices die online contact mogelijk maken. HelpDigitaal biedt 1 integrale oplossing: een Android tablet die uiterst eenvoudig videobellen via WhatsApp mogelijk maakt.

Makkelijk te installeren
U zet een beeldgesprek in een handomdraai op. 1 knop – 1 programma – geen inlogcodes nodig. U hoeft voor uw cliënten enkel nog maar het nummer in te voeren en met een druk op de groene knop ontstaat een gesprek. Of u geeft het nummer van de tablet aan familie en vrienden en bellen zij u!

Stabiele kwaliteit
Ondersteund door een 4G-abonnement is de videoconnectie stabiel, ongeacht de kwaliteit of belasting van het lokale wifi netwerk. Dat geeft zekerheid. Die vindt u ook terug in de kwaliteit van de tablets die in het pakket zijn opgenomen: robuuste (Samsung) Android tablets.

6 maanden gratis gebruik van tablet + 4G
Het gratis aanbod van United Way geldt voor 6 maanden. Wie de tablets graag nog langer houdt, dient dan alleen de kosten van het 4G data-abonnement over te nemen. En wilt u dat niet, dan levert u de tablets gewoon weer bij ons in. Kosteloos, dus geen groot handtekeningencircus. Weinig rompslomp, dus snel geregeld.  

Meld uw cliënt(en) nu aan
Met één tablet kunt u tot wel 5 – 8 cliënten blij maken. Wilt u zorgen dat iedereen in de zorginstelling kan gaan beeldbellen? Dan kunt u een aanvraag indienen voor meerdere tablets.